Marissa

Moi olen Marissa, Espoossa asustava HR -ammattilainen, sisällöntuottaja ja sijoittaja. Mahtavaa, että olet eksynyt sivuilleni. Ehkä voidaan hetki jutella yhdessä työelämän koukeroista ja esimerkiksi siitä, miten meistä jokainen kokisi tulevansa työssään arvostetuksi? Ehkä voidaan myös pari sanaa vaihtaa siitä, miten juuri sinä voisit löytää oman unelmiesi työn tai miten voisin rohkaista sua työnhaussa? Ja no, aika monesta muustakin jutusta voidaan jutella. Ajatuksia työelämästä ja sen viereltä löytyy paljon.

Oma menestys luodaan tekemällä, ei vain puhumalla siitä mitä muut tekevät.

Jo nuorena yrittäjäperheen lapsena sain oppia, että ahkeruus ja kova työ palkitaan aina ja pitää oppia olemaan itsenäinen. Oma menestys luodaan tekemällä, ei vain puhumalla siitä mitä muut tekevät. Työuraa on takana jo lähes 15 vuotta ja jokaista työtä olen tehnyt tarkasti kuunnellen ja muilta itseäni kokeneemmilta oppien. Uteliaisuudella edennyt aina uusiin kuvioihin, päässyt oppimaan lisää.

Olen työelämässä ehtinyt nähdä läheltä leipomoalan kasvutarinaa, tehdä töitä lähes kymmenen vuotta saman työnantajan palveluksessa, hääriä ravintolan tiskin takana, palvella tuhansia asiakkaita suurella sydämellä, olla pystyttämässä menestyvää myymälätoimintaa, kouluttaa asiakaspalvelussa, siivota asiakkaiden sotkuja, ihastella taitavia työkavereita, vaihtaa neljästi työpaikkaa, tajuta etten sovellu paikkaan jossa ei saa olla luova, rakastua softa-alaan, kohdata sekä hyviä että huonoja johtajia, kasvaa kiinni someen, opiskella HR -alaa, tehdä töitä rekrytoijana, hurmata asiakkaita, rakastua palavasti ihmistyöhön ja varmistua lopulta siitä, että oma paikkani on lähellä ihmistä ja osaamisen kehittämistä. Unohtamatta tekstin tuottamista ja rahajuttuja, eli sijoittamista. Nekin ovat kulkeneet matkassa ihan alusta saakka. Alkujaan harrastuksina, nykyään kumpikin tuoden oman tulonsa pankkitililleni.

Pitkän kokemuksen ja upean matkan jälkeen olen löytänyt itselleni turvallisen paikan hyvästä tiimistä ja teenkin töitä Bitfactorilla People & Culture Specialistina. Häärin mm. työhyvinvoinnin, rekrytoinnin, työnantajakuvan kehittämisen, viestinnän ja onnistuneen arjen varmistamisen parissa. Tahdon olla vaikuttamassa kaikkein eniten siihen, että jokainen nauttisi työstään ja kokisi onnistumisen tunteita päivittäin.

Työelämässä sytyn yhdessä tekemisestä, jatkuvasti kehittyvästä yrityskulttuurista, avoimuudesta ihmisten välillä, suorasta puheesta ja toisiaan kunnioittavasta ilmapiiristä. Arvostan luovaa tapaa johtaa ja minusta on upeaa, että nykyään asioita tehdään monin eri tavoin ja ollaan astuttu ajattelemaan laatikon ulkopuolelle. Totuus nimittäin on, että ei ole koskaan vain yhtä tapaa tehdä asioita ja siksi minäkin rohkaistuin kirjoittamaan tätä blogia ja tuomaan omia ajatuksiani esille. Ehkä samaistut joihinkin ajatuksistani? Verkostoidun mielelläni kanssasi, klikkaa itsesi esimerkiksi Linkedin profiiliini.

Työelämässä uskon luottamuksen voimaan ja kun meille annetaan avaimet olla osana oman työpaikkamme menestystä, teemme työmme varmasti hyvin ja ylitämme muiden odotukset. Minua ette näe mikromanageroimassa ketään, ettekä tule kohtaamaan minua johtamassa yhtäkään joukkoa. Tahdon olla joukon kunnioitettu jäsen ja viedä meidät menestykseen yhdessä koko joukon kesken.

Tehdään yhdessä työelämästä merkityksellisempää!

-Marissa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s